Ma olen nüüd nädal aega üksi kodus olnud. See tähendab nädal aega ainult iseendale süüa teinud. Iga päevaga langeb motivatsioon söögitegemiseks, sest ennast toita pole justkui piisav põhjus. Tahaks, et keegi teine pärast kiidaks ja mömiseks. Eile langesin ma rekordiliselt madalale ja sõin oma elu esimese valmis lasanje supermarketi sügavkülmast. Ega ta kõige hullem tegelikult polnudki, öko ja puha, aga sellegipoolest hakkasid täna õhtul südametunnistuse kellad edevalt helisema ja tuli kange vajadus millegi tervisliku järele. Ikka on hea kord nädalas midagi värsket süüa, et siis ülejäänud kuus päeva süsivesikutes naudelda...




PS. Pärast esimese kausi lõppu ma sõin kõik ülejäänud krevetid ka potist ära. Homme saan selles ainult iseennast süüdistada...

Kreveti-nuudlisupp
väike potitäis (ja Jumala eest, kõik need kogused on maitse järgi, ainult idee loeb)
100g krevette
1 porrulauk
2 porgandit
1 vars rohelist sibulat
60g soba nuudleid
veidi aedube
tükk ingverit
pool laimi
(suitsutatud) seesamiseemned
seesamiseemne õli
sojakastet (mitte tagasi hoida)
jne
Mina eelnevalt kuumutasin krevette seesamiõlis seesamiseemnetega. Seejärel panin potti veega keema kõik juurviljad koos nuudlitega ja maitseainetega: ingver, soja, fish sauce, must pipar jms. Serveerides (iseendale) pigistasin peale laimimahla ja värsket rohelist sibulat.
– B, Amsterdam
Sojapudelid näevad välja nagu arstirohi.
ReplyDeleteKas nuudlid jäävadki pikaks? Kas lühemad ei oleks mugavamad süüa?
Hehe, tõepoolest! Medikamendid.
ReplyDeleteNuudlid jah jäid pikaks. Seda oleks ilmselt hea pulkadega süüa, aga ma sõin kahvliga :D Ja jõin vedelikku kausi servast peale.