Thursday, December 3, 2009

Pastapäev

Meil oli kõigil väga töine nädalavahetus. Mina käisin Tartus ökomessil ja Ea perega Tallinnas Bazaaril. See on selline heategevuslik üritus, mida korraldavad Eestis resideeruvate välissaadikute prouad. Iga riik on siis oma maa parimad palad müügile toonud ja müügist saadud tulu läheb heategevusele. Sel aastal siis Keila SOS lastekülale. Nojaa sealt nad tulid siis igasugu heade asjadega.

Näiteks Itaaliast värske pasta ja öko parmesani juust, millest ka tänane lõuna. Lisaks ikka meie lemmik – metsiku looma hakkliha! Pildile sai meie kõige suurem toidukriitik, aga kahjuks kunagi ei nurise, alati NAUDIB toitu.
Väike magusa voor oli ka. Bazaarilt kaasa toodud topelt cranberry'ga keeks. Eesti keeles on selle vastandiks antud nii pohl, kui jõhvikas. Võta siis kinni. Keeks oli ameerika päritolu, seega siis pohladega.

Selline hea sügis-talvine söök, kui õues juba hilislõunal hämardub.


– M, Kuressaare

1 comment:

  1. Ma ei tea, võib-olla see on imelik, aga ma panen ikka ja jälle imeks, et kas tõesti niii väiksed lapsed söövad spageti bologneset?! Sellises koguses?! Vihane seedimine nii väikse keha kohta :)

    ReplyDelete