Thursday, December 31, 2009

Tuunitud piparkoogid


Teretulemast, uus aasta! Pidulikul puhul oli tahtmine teha sõpradest portree-piparkoogid, aga kerge sarnasus tekkis ainult ühel "portreel", teised olgu siis niisama kollid..
See postitus oleks võinud tulla ehk paar nädalat varem, aga teadagi on jõulude aegu igasugu pingutused väljaspool söömist keelatud. Et siis laiskus ei lubanud varem pilte teha, piltidele said vaid need viimased, kes söömaorgia elusalt läbinud.
Kindlasti ei ole see piparkoogist vitraaži idee teab mis esmakordne ja ma pole seda ise leiutanud... aga mulle oli see üllatus missugune, ehk on siis kellelegi teisele ka! Siinkohal teen väljakutse leiutada andekam piparkook kui need roosad prillid :D
Siia tuleb nüüd retsepti asemel hoopis triki kirjeldust. See on nagu mustkunst, pealtnäha paistab suure töö ja keerukusena, aga TEGELIKULT tuleb lihtsalt taigna sisse auk teha ja lutsukomm sisse visata. Ei ole isegi vaja seda kommi purustada ega midagi, ilusasti sulab ära. Ainult soovitatav veidi madalamal kuumusel küpsetada kui tavaliselt.

– B, Tallinn

No comments:

Post a Comment