

1 sibul
1 küüslaugu küüs
500g brokkolit (sobib ka külmutatud)
1 l puljongit
150 g sinihallitusjuustu
tšillit (kui on)
tüümiani (kui on)
1. Kuumuta õlis sibul ja küüslauk.
2. Lisa kuum puljong ja brokkoli. Puljongit peaks olema parasjagu niipalju, et katab brokkoli. Keeda 5 min kuni brokkoli on pehme. Lisa tüümiani, kui on.
3. Purusta brokkoli saumiksriga, samal ajal lisades tükkhaaval sinihallitusjuust. Juustu kogus oleneb ta kangusest, maitse järgi.
4. Serveerida tšilli pipraga, (aga ei pea).
– B, Amsterdam
v2ga lahe blogi! ja retseptide j2rgi tundub, et toidutarnimise kohad on eht-amsterdamlikud, albert heijn ja tyrgimeeste turud :)
ReplyDeleteAitäh! Blogi jäi mingi hetk natuke unarusse, aga võtame uuesti hoogu üles.. Selles mõttes nii tobe, et varem ei märganud kommentaari. Igatahes tuleb tõesti tunnistada härra Heijni teeneid :D ja hiinalinna onud ka hädavajalikud!
ReplyDelete