Sunday, November 15, 2009

Ekstra



Ma tahaks rääkida Ekstra küpsistest. See on nüüd 50% lapsepõlve nostalgia, aga need on kõige universaalsemad-multifunktsionaalsemad küpsised üldse. Nad on head paljalt, piimaga, meega, võiga, Merevaiguga, kõigega mis magus, kõigega mis soolane. Saab teha kooke, koogipõhje, plögasid ja mögasid. Nagu digestiivküpsised, ainult et paremad.
Lisaks kõigele on nendel reljeef kandilisest karikakrast! Ekstra viis mind ühe toreda blogini, kus on jäädvustatud kõiksugu vanu kommipabereid, tõeline nostalgia plahvatus, eriti veel minust kauem elanud inimestele.
M Kuressaarest saatis mitu paki Ekstra küpsiseid ja marmelaadi, et saaksin sünnipäevaks küpsisetorti teha. Seni pole veel nii palju ettevõtmist olnud, aga magustoitu oli hädasti vaja, nii sündiski kiirversioon küpsisetordist. Selveris müüakse midagi sarnast, aga jogurt + marmelaad minu versioonis tasakaalustavad üksteist isegi paremini!

Eile sõin lihtsalt purustatud küpsiseid piimaga. Siit meelespea: milleks kõiksugu tiramisud, kui see on nii hea! Elagu maakas tiramisu!

Kiir-küpsisetort

mõned küpsised
marmelaadi
jogurtit

No see oleks tõeline nali, kui siia midagi kirjutada.

– B, Amsterdam

No comments:

Post a Comment